sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Drumul Craiova-Târgu Jiu. Lotul 4 pregătit pentru licitație

Construcția unui nou lot al drumului de mare viteză Craiova – Târgu Jiu (110,10 km) urmează să fie lansată în licitație, anunță directorul Companiei Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Documentația pentru contractul de proiectare și execuție a lotului 4 al acestui drum de mare viteză format din circa 51 de km la profil de autostradă și aproximativ 59 km la profil de drum expres a fost transmisă la Agenția Națională pentru Achiziții Publice.

„Lotul 4 (22,92 km) face translația între cele două tipuri de profil și este compus din 5,10 km la profil de autostradă și 17,82 km la profil de drum expres.
Pe traseu vor fi construite inclusiv: 23 lucrări de artă, printre două de o complexitate ridicată; două spații de servicii tip S3 și două parcări de scurtă durată, dotate cu minimum 8 statii de incarcare rapidă pentru autoturismele electrice; un nodrutier la Țânțăreni (km 25+150) care va asigura conexiunea cu DN66.
Proiectul este finanțat prin Programul Transport (PT) 2021-2027, iar contractul prevede 34 de luni pentru proiectare și execuție (10 luni #proiectare si 24 de luni execuție).
După validarea documentatiei de atribuire vom putea publica AnunțuldeParticipare în cadrul căruia vom stabili și data de depunere a ofertelor”, a scris Pistol pe facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica