duminică, octombrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Promenada Craiova găzduiește evenimente inedite în luna august: Astro Show și Expoziție de fluturi vii

Promenada Craiova are plăcerea de a anunța două evenimente spectaculoase care vor încânta publicul luna aceasta. Pe data de 9 august, începând cu ora 19:30, iubitorii de astronomie sunt invitați să participe la ASTRO SHOW, un spectacol inedit despre misterele cosmosului. În plus, organizatorii pregătesc și un eveniment dedicat pasionaților de natură. Între 12 și 25 august, centrul comercial pregătește o expoziție plină de culoare, care reunește peste 150 de fluturi tropicali din America de Sud și Asia.

Luna august începe cu un eveniment mult așteptat în Promenada Craiova, aducând misterele Universului în centrul atenției. Pe 9 august, pe terasa centrului comercial, participanții au ocazia unică de a-l întâlni pe nimeni altul decât Dumitru Prunariu, singurul român care a ajuns în spațiul cosmic. De asemenea, Cătălin Beldea, renumit pentru pasiunea sa de a „vâna” eclipse, va prezenta detalii despre ultima sa expediție spre o eclipsă totală de Soare, „a 15-a Umbră”. Vizitatorii au intrare liberă și sunt invitați să vadă imaginile impresionante pregătite, precum și să audă, în premieră, povestirile din expediția „America în eclipsă – 8 aprilie 2024”. În plus, aceștia vor avea acces la cel mai mare telescop portabil din România, numit Gargantua, cu o oglindă de 500 mm diametru.

Evenimentele continuă în Promenada Craiova, în perioada 12-25 august, cu o expoziție fascinantă care va aduce în atenția publicului peste 150 de fluturi tropicali din America de Sud și Asia. Zilnic între orele 12:00 și 20:00, la parter, în zona intrării principale, vizitatorii au șansa să se bucure de o escapadă exotică, având acces liber la eveniment în baza contului din aplicația SPOT.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica