vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Primăria Craiova a anunțat tema Târgului de Crăciun din acest an

Primăria Municipiului Craiova a anunțat deschiderea perioadei de înscriere pentru comercianții care doresc să participe la Târgul de Crăciun Craiova 2024. Evenimentul va avea loc în perioada 15 noiembrie 2024 – 05 ianuarie 2025. Tema principală, în acest an, este inspirată de povestea Frumoasa și Bestia, dar, în același timp, fiecare piațetă va avea un alt concept: Războiul stelelor sau Satul lui Moș Crăciun, astfel că și butaforia și decorațiunile luminoase vor fi realizate în tema respectivă.

Ediția din acest an a Târgului de Crăciun de la Craiova va aduce foarte multe noutăți. Locul 2 obținut, anul trecut, în clasamentul celor mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa, ne obligă să venim, de la o ediție la alta, cu proiecte inedite și să ridicăm, de fiecare data, calitatea serviciilor oferite”, anunță Primăria Craiova.

  • Perioada de înscriere pentru comercianți: până pe data de 16 septembrie 2024  
  • Locații de desfășurare: zona centrală a municipiului Craiova
  • Anunțul selecției și confirmarea participării

Termenul maxim de comunicare către agenții economici validați de către comisia de selecție este 7 octombrie 2024. Secretarul comisiei de selecție va comunica rezultatele telefonic și electronic. Perioada de plată a taxelor aferente participării la târg pentru agenții economici validați este 1 noiembrie – 11 noiembrie 2024. Detalii despre tipul de căsuță solicitată – (dimensiuni disponibile: 2,5 x 2 m, 3 x 2 m, 4 x 2,5 m).
– Tipul de produse comercializate /activități desfășurate (alimentare /nealimentare /ateliere de creație).
– Lista cu tipul și numărul de receptori, puterea instalată și numărul de ore de funcționare pentru activități de alimentație publică.
– Opțiunea de racord la rețeaua publică de apă potabilă pentru activități de alimentație publică.
– Date de contact: număr de telefon, adresă poștală și email.

Categorii de produse și servicii
Produse alimentare:
– Produse preparate în locație de tip terasă (grătare).
– Produse preparate în truckuri/căsuțe (fast-food, deserturi).
– Produse alimentare ambalate/preparate în afara evenimentului.
– Stand de băuturi răcoritoare, vin fiert, cafea.

Produse nealimentare:
– Bijuterii, produse handmade, decorațiuni, costume populare etc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Comisia de Selecție își rezervă dreptul de a accepta un expozant pentru comerțul stradal din perioada sărbătorilor de iarnă, doar cu anumite produse prezentate în formularul de înscriere al acestuia. În funcție de specificul evenimentului, de posibilitățile de organizare și de numărul aplicanților ce doresc să comercializeze același tip de produse, comisia își rezervă dreptul de a selecta doar un anumit număr de expozanți din fiecare categorie, astfel încât să poată oferi publicului o gamă de produse cât mai diversificată și de o calitate superioară. Având în vedere valorile promovate de Primăria Craiova și din dorința de a oferi publicului o gamă de produse diversificată și de calitate ridicată, al căror prim caracter este reprezentat de unicitate și originalitate, expozanții care se încadrează în categoria producător vor avea întâietate față de categoria comerciant (atât pentru produsele alimentare, cât și pentru cele nealimentare). Autoritatea locală va întocmi la finalul evenimentului fișe de evaluare ale expozanților care vor avea în vedere Criteriile de analiză și selecție și de care se va ține cont în selecțiile evenimentelor viitoare”, menționează autoritățile locale.

Politica