vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Marius Croitoru, dezamăgit de jucătorii păstrați de Mititelu la FCU: „Din păcate, ăsta este lotul”

Eșecul cu CSM Reșița i-a trezit la realitate pe oltenii de la FCU Craiova. Aceștia se gândeau că vor fi ca niște mici vedete în B, după ce patronul echipei i-a lăudat un întreg sezon, în prima divizie și a lăsat de înțeles că, valoric, formația din Bănie nu avea cum să retrogradeze. Totuși, alb-albaștrii au pierdut în prima etapă într-o manieră dură, care îi poate pune pe gânduri pe șefii clubului.

Dacă jocul și rezultatul nu le dă de gândit conducătorilor, declarația lui Marius Croitoru o poate face. Antrenorul spune că mai are nevoie de întăriri și că „din păcate” acesta este lotul pe care îl are la dispoziție, momentan. Tehnicianul a pierdut mulți fotbaliști valoroși, în această vară. Bauza, Baetan, Bahassa, Chițu sau Blănuță au părăsit FCU Craiova.

Am făcut greșeli, în principiu de joc, în primele 4 minute. E foarte greu să joci împotriva unei echipe bune, precum Reșița, în 10 oameni și cu un dezavantaj de două goluri. Ne-a luat prin surprindere evoluția scorului, dar și a adversarilor noștri. Din păcate, ăsta este lotul. Suntem obligați să reușim în situația dată (n.r. să promovăm în SuperLiga). Sperăm să mai aducem unul sau doi jucători în perioada următoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este un campionat lung, greu. Puncte se vor mai pierde, dar diferența o va face atitudinea, dăruirea. Meciurile nu sunt câștigate de la început. Sunt 5-6-7 echipe care vor lupta pentru promovare. Reșița, Chiajna, Voluntari, FC Argeș, Corvinul Hunedoara. Asta este soarta, asta este viața, suntem în B. Pentru a promova, trebuie să nu mai facem asemenea greșeli pe care le-am făcut în primele 4 minute. Avem obligația de a readuce echipa în prima ligă”, a spus Marius Croitoru.

Politica