luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO! Sute de suporteri i-au așteptat pe tricolori, la revenirea în țară: „Au unit o țară întreagă” 

Lui Edi Iordănescu i s-a cerut în cor: „Nu pleca!”

O mulțime de români i-au așteptat pe tricolori la Mogoșoaia, unde s-au adunat într-un număr impresionant. Fanii, de toate vârstele, s-au strâns la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, echipați cu tricouri ale naționalei. Atmosfera a fost electrizantă, cu scandări și cântece dedicate echipei, demonstrându-le jucătorilor cât de mult sunt apreciați și susținuți de suporteri.

În jurul orei 02:00, autocarul echipei naționale a ajuns la Mogoșoaia, întâmpinat de aplauzele fanilor, conform sport.ro. O parte dintre jucătorii echipei naționale, deoarece nu toți au revenit în România în acea seară, și staff-ul tehnic au pătruns pe gazon și au fost aplaudați la scenă deschisă de câteva sute de suporteri entuziaști.

Nicolae Stanciu a ținut un discurs emoționant, exprimându-și recunoștința față de fani pentru susținerea lor necondiționată. Cu vocea încărcată de emoție, căpitanul României le-a mulțumit suporterilor pentru energia și devotamentul pe care le-au arătat de-a lungul turneului, subliniind cât de mult au contat pentru echipă aplauzele și încurajările lor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce Stanciu a terminat de vorbit, Edi Iordănescu a preluat microfonul. Suporterii, într-un cor unison, i-au cerut să rămână la cârma echipei naționale. Emoționat și vizibil mișcat de susținerea publicului, selecționerul le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul oferit și a promis că va lua în considerare dorința fanilor în decizia sa privind viitorul său la echipa națională.

Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră, am simțit-o, știu că ați fost alături de noi. Să vă vedem aici la ora asta este totul pentru noi, sper că v-am făcut mândri. Văd foarte mulți copii, pentru noi asta înseamnă totul, vrem să fim modele de urmat pentru această generație, pentru copiii României, să fim exemple bune, să aibă de unde să învețe. Ne bucurăm că sunt aici, că ne iubesc, că cresc cu această generație și cu rezultatele obținute după o perioadă lungă de timp. Am primit mesajele voastre pe toată durata turneului, cred că întreaga Românie a fost primul nostru jucător, nu al 12-lea și pentru asta (n.r. se înclină)”, a spus Nicolae Stanciu.

Jucătorii și fanii României au intonat împreună imnul național, creând un moment de mare emoție și mândrie. Suporterii nu au uitat nici de ziua de naștere a lui Florin Niță și i-au cântat „La mulți ani”. După aceste momente, jucătorii au oferit autografe fanilor prezenți, răsplătindu-le astfel devotamentul. Nicolae Stanciu și Dennis Alibec au petrecut cel mai mult timp pe teren alături de suporteri, bucurându-se de fiecare clipă și împărtășind emoțiile cu cei care i-au susținut necondiționat.

Politica