luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

IntenCity Craiova Festival: Peste 20 de mii de spectatori în prima zi de concerte

Reprezentanții festivalului IntenCity Craiova au anunțat că în prima zi de concerte au fost peste 20 de mii de spectatori pe stadionul „Ion Oblemenco”. Tot aceștia spun că, față de ediția precedentă, este o primă zi de festival cu mult mai multă lume. Cei mai mulți spectatori au venit pentru DJ-ul norvegian Alan Walker.

Artiști precum Ștefania, The Motans și Andia, au urcat pe scenă și au rămas plăcuți surprinși de publicul craiovean.

„A fost superb astăzi la IntenCity. Publicul extraordinar, deci vreau să mai vin aici la Craiova. participarea mea la acest festival este o experiență unică, este un festival foarte mare. Am văzut și artiștii care au fost anii trecuți, sunt nume mari, deci ador. Ce să zic? E bine. Publicul a fost fantastic. Este prima dată când vin în Craiova”, a declarat artista Ștefania.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trupa The Motans a cântat alături de Opera Română Craiova. Solistul Denis a declarat că duetul făcut cu orchestra l-a copleșit.

„Îmi doresc ca acest festival să aibă parte de un efect al sustenabilității și să acumuleze, din punct de vedere economic, astfel să crească de sine stătător. Să devină cât mai mare. Ne-am simțit extraordinar în fața voastră și în orașul vostru și mi-am pierdut și vocea după cum vedeți”, a declarat solistul trupei The Motans, Denis.

Managerul Operei Române Craiova, organizatorul Festivalului IntenCity Craiova, a anunțat că au fost vândute 23.500 de abonamente pentru acest an și că sunt așteptați 27.500 de spectatori, numărul maxim, impus de ISU Dolj. În această seară, pe main stage va urca artista de origine greacă, Helena Paparizou. La Sala Polivalentă vor urca artiști pop și rap români.

Politica