sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Drumuri la Frâncești pentru mediul privat

Președintele CJ Vâlcea Constantin Rădulescu a declarat recent că administrația pe care o conduce este activ implicată în realizarea de drumuri de calitate, inclusiv pentru sectorul privat.

În zona LA PROVINCIA din Frâncești se lucrează la amenajarea accesului către o nouă unitate de producție a SC AVICARVIL, un proiect finanțat de investitorul privat cu aproximativ 1 milion de lei. Această inițiativă va genera aproximativ 1.000 de locuri de muncă noi.

”Am vizitat astăzi șantierul deschis în zona LA PROVINCIA din Frâncești, unde colegii de la RAJDP realizează o lucrare cu finanțare din partea investitorului, de cca 1 milion de lei. Este vorba despre amenajarea zonei de acces către noua unitate de producție a SC AVICARVIL, o investiție care, odată finalizată, va crea cca 1.000 de noi locuri de muncă. Și noi, CJ Vâlcea, am modernizat drumul județean în această zonă, astfel încât toți cei care își desfășoară activitatea aici, dar și cei care tranzitează zona, să se deplaseze în siguranță, pe un drum bun. Suntem atenți solicitărilor venite din partea investitorilor, ne dorim o colaborare bună și vom face tot ce ține de noi pentru a-i sprijini, în condițiile legii, pe cei care doresc să-și dezvolte o afacere în județul Vâlcea”, a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica