luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Mititelu atacă Liga 2 cu o echipă de top: „Mai închid ochii la încă 2-3 milioane de euro”

Adrian Mititelu spune că nu mai vinde jucători. Vedetele Bauza, Baeten și Blănuță vor rămâne la FCU Craiova, dacă trupa din Bănie nu primește oferte mari. Patronul alb-albaștrilor anunță că e gata să mai bage în echipă câteva milioane de euro și să îi readucă pe alb-albaștri pe prima scenă a fotbalului românesc.

Nu i-am certat prea rău pe jucători, nu am țipat la ei, nu le-am făcut nimic. Poate a fost prea mult bine. Nu mi-a ieșit cu fotbalul. Am noroc de jucători, dar n-am noroc de rezultate. O să vedeți acum, va fi altă echipă din punctul de vedere al exprimării. Nu cred că vând (n.r. – jucătorii de bază), lumea știe că sunt încăpățânat. Mulți îmi oferă sume la care mă apucă râsul.

Asta e, la cât am pierdut la viața mea, ce mai contează? (n.r. – banii pierduți în Liga 2) Mai închid ochii la încă 2-3 milioane în plus și gata. Familia mea știe că sunt bolnav de fotbal. Dușmanii ar fi cei mai fericiți să vadă că închidem taraba. Asta e, stăm un an în Liga a 2-a”, a declarat Adrian Mititelu, conform Sport Total FM.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gigi Becali a făcut deja o ofertă pentru Baeten. Patronul de la FCSB a spus că e dispus să plătească aproximativ 200.000 de euro pentru mijlocașul de la FCU Craiova, în timp ce Adrian Mititelu ar fi cerut undeva în jurul sumei de un milion de euro pentru fotbalistul belgian.

Nu vreau să discutăm prea mult despre jucătorii de la FCU, pentru că voi îl știți pe Adrian Mititelu că se supără și nu vreau să se supere. Nu se mai pune problema să îl vreau pe Bauza, însă îl vreau pe Baeten. I-am oferit lui Adrian Mititelu 200 de mii de euro pentru transferul lui Baeten, dar el a zis că vrea un milion de euro. Nu îi dau suma asta. Dacă vrea 200 de mii, bine, dacă nu, atunci aia este. Eu înțeleg că a cheltuit și el cu Baeten niște bani pănă acum, dar acum ei au picat în Liga 2, iar eu zic că îi dau o sumă bună pe el. Îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Politica