joi, octombrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Compagno și-a găsit echipă, iar Becali îl taxează pe Mititelu: „Zice și el, săracul”

Andrea Compagno este dorit la Universitatea Cluj. Antrenorul ardelenilor, Ioan Ovidiu Sabău, spune că îl vrea în echipa lui pe atacantul italian de la FCSB. Totul depinde de felul în care cele două cluburi vor negocia mutarea, dar și de dorința fotbalistului. Vârful formației din Capitală ar putea să evite o nouă aventură în Liga 1.

Compagno este un atacant foarte bun. Da, îl vreau la mine în echipă, dar nu depinde de mine. Oricum, mai avem nevoie de un atacant. Clar este că vom mai aduce doi jucători. Popa este singurul atacant al nostru în momentul de față, deci ne mai trebuie acolo un fotbalist. Popa a făcut un sezon foarte bun, este unul dintre jucătorii de bază de la noi, dar nu poate juca non-stop”, spunea recent Ioan Ovidiu Sabău, pentru digisport.ro.

După ce a fost acuzat de Adrian Mititelu că îi distruge pe fotbaliști, cu referire la Andrea Compagno, Gigi Becali a reacționat. Patronul de la FCSB i-a transmis omologului său din Bănie faptul că atacantul italian a primit suficiente șanse în Capitală, dar nu a demonstrat că merită să facă parte din echipa roș-albaștrilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu trebuie să luăm în calcul ce zice Adrian Mititelu! Zice și el, săracul. Orice om poate să zică ceva! E o părere a lui. Eu nu mă mai supăr pe oamenii care au păreri, e părerea lui, așa crede el. Fiecare om are o părere, că o spune sau nu. Fiecare cu treaba lui, eu știu despre ce e vorba.

Dacă nici eu nu l-am mai încercat și dacă nici eu nu i-am dat șanse, și dă-i, și bagă-l, și dă-i, și bagă-l, ce să faci? Poți să faci din Volkswagen, Rolls? Vezi că n-am mai zis Audi, am zis Volkswagen”, a declarat Gigi Becali, la ProSport Live.

Politica