joi, octombrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Accident pe Drumul Expres. Vitezometrul a rămas la 183 km/h

Un bărbat de 30 de ani din Craiova a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier pe Drumul Expres, tronsonul II la Morunglav. Vitezometrul a rămas la 183 de km/h.

Totul a avut loc miercuri dimineață. Din cauza ceții și a vitezei cu care circula, șoferul a intrat cu mașina într-un parapet metalic.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Expres 12, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul metalic montat la ieșirea către comuna Morunglav. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, au spus oamenii legii olteni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs produs evenimentul.

Politica