duminică, octombrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Olguţa Vasilescu nu şi-a căutat înlocuitor la Primăria Craiova

Partidul Social Democrat Dolj nu are încă un candidat pentru funcţia de primar al municipiului Craiova, funcţie rămasă liberă după demisia Liei Olguţa Vasilescu, în prezent deputat şi ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale. Lista posibililor candidaţi este una „lungă” spun reprezentanţii partidului.

Fostul primar al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Casa Universitarilor că nu şi-a căutat un înlocuitor pentru funcţia de edil-şef al urbei.

N-am căutat un înlocuitor, am fost absolut convinsă că voi rămâne primar al Craiovei. Din cauza aceasta nici nu ne-am prezentat în faţa dumneavoastră spunându-vă: el este omul care va candida în locul meu la Primăria Craiova. Vom analiza cu maximă răspundere nominalizarea pe care o vom face, deoarece chiar nu vreau să fie cineva care să-şi bată joc de munca mea din ultimii patru ani şi jumătate care se cunoaşte, orice ar spune cârcotaşii. Oraşul este transformat. Cred că îşi dau seama de acest lucru mai mult cei care vin şi îl văd după doi-trei ani”, a afirmat Olguţa Vasilescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Senatorul PSD, Radu Preda, prezent la conferinţa de presă de la Craiova, a adăugat:

„La nivelul administrației rămâne o echipă PSD solidă. Avem două treimi din Consiliul Local, avem în fața dumneavoastră aceeaşi oameni cu care s-a plecat la drum în urmă cu foarte multă vreme şi, din punctul acesta de vedere, oricând organizația municipală a Partidului Social Democrat poate să ia în piept alegerile, de orice natură ar fi ele. Cu siguranță vom veni în fața craiovenilor cu un om pe care să îl agreeze, cu un om pe care să şi-l însuşească. Noi, cei de la PSD, am avut întotdeauna mână bună la oameni, am ales omul potrivit la locul potrivit. Din acest punct de vedere, avem o lista lungă pe care sunt nume ale unor oameni care au confirmat în activitatea administrativă. Din punctul acesta de vedere nu se va simți nicio sincopă la nivelul proiectelor administrative asumate la alegerile locale din 2016”.

Pe lângă PSD, PNL şi PNR au anunţat că se pregătesc pentru alegerile ce vor fi organizate pentru desemnarea viitorului primar al Craiovei.

Politica