luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu a stabilit care sunt cei trei oameni care antrenează FCU Craiova: „Trebuie să vină Mourinho?”

FCU Craiova a rămas fără antrenor, dar partea cea mai rea, pentru trupa din Bănie, este că Adrian Mititelu are o misiune aproape imposibilă: să mai convingă pe cineva să preia banca tehnică a formației sale. Patronul alb-albaștrilor a schimbat antrenori pe bandă rulantă, iar numai cei care au acceptat și în trecut anumite condiții ar mai fi dispuși să se întoarcă: Eugen Trică sau Giovanni Costantino. Clar, și Nicolo Napoli are șansele lui, ca întotdeauna.

Acum, Adrian Mititelu spune că nu se grăbește, fără să menționeze faptul că este refuzat constant de antrenorii cu care negociază. El susține că vrea să aleagă bine, să aibă un tehnician stabil, dar este și calm, pentru că are mare încredere în secundul Vali David, pe care îl are la club încă din 2017 și cunoaște foarte bine regulile impuse la FCU Craiova.

Totodată, Adrian Mititelu îl ajută pe Vali David cu încă doi oameni. Florin Costea și Robert Săceanu, foști colegi în urmă cu mai bine de un deceniu, la Craiova, par a fi, acum, oamenii de încredere ai patronului, care supraveghează antrenamentele și au acele abilități bune de comunicate pe care șefii clubului din Bănie le cer atunci când negociază cu un nou antrenor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Probabil noul antrenor va dori să preia echipa după meciul de la Slatina. Probabil, deși s-ar putea întâmpla și mai repede, dar să aveți idee de ce se va întâmpla și să nu mai începeți să înjurați și să apară fel și fel de scenarii în legătură cu această procedură de numire a antrenorului. Deocamdată, Vali David e un tip foarte competent. Să vedem ce antrenori sunt la Liga 2, ce, trebuie să vină Mourinho aici? E un antrenor bun, Vali David și secunzii lui pot gestiona momentul, e un tip foarte competent. E secund la clubul ăsta de la reînființare.

Este un tip care a lucrat cu foarte mulți antrenori și care știe să țină echipa în mână cel puțin o perioadă scurtă. E și Florin Costea lângă el, e și Robert Sălceanu. Avem și un preparator fizic foarte bun, un băiat tânăr, sper să confirme, dar pare foarte bun, nu mai bag mâna în foc pentru nimeni. Pare că echipa a început să capete vlagă. Asta e cu antrenorul. Răbdare, nu vreau să luăm antrenor și să plece iar la vară. Am crezut foarte mult în Marius Croitoru, dar nu i-a ieșit, pur și simplu nu i-a ieșit. Am încercat, am tolerat, am așteptat, nu i-a ieșit. Chiar am fost foarte optimist cu al doilea mandat, dar nu i-a ieșit”, a spus Adrian Mititelu în cadrul unei conferințe de presă.

Politica