luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Grav accident în Mehedinți. Un bărbat a murit, un adolescent e la spital

Grav accident, duminică seara, în Bălăcița, Mehedinți. Un bărbat a murit, iar un adolescent de 15 ani a fost rănit și dus la spital. Mașina în care se aflau s-a răsturnat.

ISU Mehedinți a trimis la fața locului două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și două echipaje SAJ.

„La sosirea pompierilor, o persoană inconștientă se afla în stop cardio-respirator. S-au aplicat de urgență manevrele de resuscitare bărbatului în vârstă de aproximativ 39 de ani. În ciuda eforturilor făcute de salvatori, victima a fost declarată decedată la locul accidentului de către medicul SAJ. Cea de-a doua victimă, un minor în vârstă de aproximativ 15 ani, era conștientă, prezenta multiple traumatisme, și a fost preluată de către echipajul SMURD și transportată ulterior la spital de către echipajul SAJ. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului”, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliția face cercetări.

Politica