luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Tragedie! Băiatul doljencei ucise în Berlin, mort în accident

Un copil de 15 a murit, duminică, după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod. Este vorba despre băiatul doljencei ucise de concubin în Berlin.

Accidentul a avut loc în satul doljean Zăval.

„În ziua de 27 octombrie, ora 14.17, poliţiştii Secţiei 13 Poliție Rurală Segarcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 561 B, la intrarea în satul Zăval. La fața locului s-au deplasat polițiștii secției și polițiștii rutieri ai Poliției Orașului Segarcea care au stabilit faptul că, un adolescent de 15 ani, din Comoșteni, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 561 B, la intrarea în satul Zăval, din direcția Comoșteni, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcției, lovind un cap de pod. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, adolescentul a decedat”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au stabilit că motocicleta nu este înmatriculată în circulație.

„În cauză, politiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetarile sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, mai transmite IPJ Dolj.

Politica