luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova caută antrenor străin

Rezultatele lui Costel Gâlcă l-au dezamăgit pe Mihai Rotaru. Patronul alb-albaștrilor a transferat aproape o întreagă echipă, pentru a ataca titlul, în acest sezon. Totuși, alb-albaștrii nu doar că nu sunt pe primul loc, dar nici jocul lor nu arată prea bine. Următoarele partide vor fi destul de dificile pentru trupa din Bănie, care riscă să piardă chiar și contactul cu podiumul.

Potrivit Sport.ro, Costel Gâlcă ar putea fi demis în perioada următoare, după ce finanțatorul clubului, Mihai Rotaru, a început să caute alternative în străinătate. Patronul alb-albaștrilor ar fi făcut o escapadă în Portugalia pentru a evalua noi opțiuni. Acesta, însoțit de alți trei oficiali ai clubului, a fost prezent la meciul din Liga Campionilor dintre Benfica Lisabona și Feyenoord.

Nu ar fi prima dată când Mihai Rotaru caută un antrenor străin pentru CSU Craiova. Acesta i-a mai chemat în Bănie pe Mangia, Ouzounidis și Petev. Criteriile pentru care sunt aleși acești tehnicieni au fost dezvăluite chiar de patronul echipei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„O să căutăm un antrenor cu experiență, cu personalitate. Un avantaj vor avea cei care au mai câștigat trofee. N-am de unde să știu dacă antrenorul pe care vreau să-l aduc va câștiga trofee. Dacă aș ști, l-aș aduce indiferent de cost”, a declarat Rotaru, la ProX, în 2021.

Politica