luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Mesaj din Liga 1 pentru Mihai Rotaru: să îl schimbe pe Gâlcă dacă vrea titlul

Mihai Rotaru a schimbat mulți antrenori din 2013 și până în prezent. Unul singur a fost foarte aproape să câștige titlul. Este vorba despre Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a jucat cu trofeul pe masă, chiar pe stadionul „Ion Oblemenco”, un derby cu CFR Cluj și a fost învins, iar trupa din Bănie a fost doar vicecampioană. În rest, oltenii au obținut doar locurile 3 sau 4, câștigând, ce-i drept, câteva Cupe.

Acum, Costel Gâlcă este din ce în ce mai contestat pentru rezultatele, dar și pentru jocul echipei. Gigi Becali spune că CSU Craiova ar avea șanse să e lupte la titlu, dar numai dacă face o modificare importantă. Patronul de la FCSB îl sfătuiește pe Mihai Rotaru să îl demită pe antrenorul principal și să numească un alt tehnician pentru banca alb-albaștrilor.

„Craiova mai e un pericol? Vi se pare un pericol în continuare?) Părerea mea este că singura echipă care poate să se mai gândească la locul 1 este Craiova. Are valoare la nivelul jucătorilor. Singura echipă care are jucători valoroși și poate să se bată cu noi e Craiova, asta e părerea mea. Craiova îi are pe Mitriță, Cicâldău și încă vreo doi jucători.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Îl au pe Screciu, Bancu, Baiaram, 4-5 jucători de valoare. Craiova se poate bate cu noi anul acesta. Eu așa cred. Craiova are jucători valoroși, doar că ea se poate bate cu noi dacă face o schimbare, înțelegi? Trebuie să facă o schimbare dacă vrea să se bată cu noi. (N.r să îl schimbe pe Gâlcă) Da!”,a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Politica