luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova poate schimba antrenorul. Costel Gâlcă, îngrijorat înainte de meciul cu Farul

Costel Gâlcă e îngrijorat înainte de meciul dintre Farul și CSU Craiova. Șefii clubului nu sunt mulțumiți nici de rezultate, dar nici de jocul echipei din Bănie. Astfel, antrenorul alb-albaștrilor simte o presiune din ce în ce mai mare. El crede că formația antrenată de Gică Hagi va fi mult mai montată în partida de luni, pentru că vine după un eșec usturător cu Rapid.

Cred că ultimul meci al Farului pe care l-a jucat împotriva Rapidului (n.r. Rapid – Farul 5-0) face meciul de la Constanţa mult mai greu pentru noi. Dar echipa arată mult mai bine, în ultimul timp, din punct de vedere fizic şi cred că este un plus pentru noi, în acest moment. Cu siguranţă cei de la Farul vor încerca la fel ca întotdeauna să aibă posesia. Au un joc elaborat pe care îl practică de mult timp, dar sper să găsim spaţiile necesare pentru a marca.

Nu mă aşteptam la acel scor al lor din ultima etapă cu Rapidul. Dar Rapidul are un lot foarte bun la ora actuală şi nu câştigase acasă. Asta a făcut ca meciul să fie mult mai dificil pentru Farul Constanţa. Au şi greşit de câteva ori pe construcţia lor şi cred că acolo s-a decis meciul. La Farul este mai complicat pentru că este greu pentru Gheorghe Hagi să omogenizeze echipa, având în vedere că sunt multe plecări şi atunci ai nevoie de timp”, a declarat Constantin Gâlcă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mihai Rotaru ar putea lua în considerare să schimbe antrenorul, în viitorul apropiat, dar numai dacă rezultatele lui Costel Gâlcă nu se îmbunătățesc. Tehnicianul alb-albaștrilor spune că orice antrenor e pus sub presiune dacă nu adună puncte.

Toţi antrenorii sunt sub presiune când nu au rezultate. Spectatorii noştri sunt nemulţumiţi că nu poţi să învingi ultima clasată şi au dreptate, până la urmă, pentru că dacă avem pretenţii la titlu trebuie să câştigăm toate meciurile. Încă nu suntem omogeni, au venit jucători noi, suntem într-un proces de transformare, avem nevoie de timp şi e normal să avem fluctuaţii. Pentru anul următor echipa va arăta altfel, mult mai bine, dar între timp trebuie să câştigăm meciurile”, a mai spus antrenorul.

Politica