luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Marius Screciu a depus jurământul de primar

Marius Screciu a depus, jurământul pentru funcția de primar al municipiului Drobeta-Turnu Severin. El a intrat, astfel, oficial în mandatul de primar pentru perioada 2024-2028.

„Le mulțumesc severinenilor pentru încrederea acordată și îi asigur că voi continua munca începută în 2016, ducând la bun sfârșit proiectele atât de necesare orașului nostru. Principalele obiective ale acestui mandat sunt: Modernizarea parcurilor centrale; Extinderea utilităților (apă, canalizare, gaze, curent electric) pe toate străzile nou înființate; Renovarea Cinematografului Porțile de Fier; Modernizarea Stadionului Angelescu; Modernizarea și îmbunătățirea Colegiilor „Gheorghe Țițeica” și „Ștefan Odobleja”; Amenajarea Parcului Aluniș; Continuarea modernizării unităților de învățământ (grădinița nr. 20, școlile gimnaziale nr. 14 și nr. 15); Construirea unui parc fotovoltaic; Construirea de blocuri de locuințe pentru tineri. Vă asigur de buna mea credință și de angajamentul meu de a duce aceste proiecte la bun sfârșit”, a declarat primarul reales al Severinului, Marius Screciu.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a apreciat că Marius Screciu, „alături de consilierii municipali are proiecte importante pentru dezvoltarea orașului și a serviciilor publice de care oamenii au nevoie! Eu și Consiliul Județean Mehedinți am susținut investițiile municipalității, o vom face în continuare și alături de Organizația PSD Mehedinți, suntem echipa care știe ce are de făcut, a dovedit că poate și va duce, în continuare, orașul pe calea sigură pentru dezvoltare! Mult succes în noul mandat! Felicitări, Marius Screciu!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica