luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Începe ”Eurovisionul electoral”. Ludovic Orban, starul dimineții

Campania electorală a început cu muzică și cel care a dat tonul este Ludovic Orban, președintele Forței Drepte și candidat la alegerile prezidențiale din partea acestei formațiuni politice.

Ca să devină mai vizibil pentru electorat, Orban a ales să cânte melodia „Epilog” a formației Vama Veche și celebra „My way” interpretată de Frank Sinatra într-o emisiune a postului de radio Digi FM, scrie g4media.ro

Prestația artistică a fostului lider PNL a atras numeroase ironii pe rețelele de socializare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Care ai vecini nașpa, bagă stația și dă asta la maximum”.

”N-am crezut ca poate fi bătut dl. Robu de la Timișoara”

”Vecini de treabă, n-a bătut unul în țeava caloriferului!”

”Oprește – te ! Gata te alegem , doar să nu maii cănți”

”Ultimul lucru pe care îl auzi înainte să afli că nu mai intri în parlament”

”Ar merge un duo cu domnul Robu, Nicolae, doctor, profesor chitarist si cate si mai cate.”

”Orban nu ca vorbeste in engleza, canta in engleza. Domn’ Ciolacu…”

Manele, rap sau muzică clasică și la alegerile locale

Reamintim că, și la alegerile locale din 9 iunie 2024, în goana după voturi, unii candidați au plătit diverși artiști pentru a le compune sau interpreta melodii cu mesaje electorale. Alții … au cântat chiar ei.

De exemplu, pentru susținerea Dianei Șoșoacă, candidat al Partidului S.O.S. România, a fost lansată melodia ”Vine Șoșoacă”. Piesa este cântată de Loulou, logodnica lui Luis Lazarus, potrivit tabloidelor, un personaj care se afișează foarte des alături de Șoșoacă.

După aproximativ 6 zile de la lansarea pe Youtube, videoclipul în care Șoșoacă apare pe un cal … a înregistrat peste 170.000 de vizualizări.

Și Sebastian Burduja, candidat al PNL, s-a implicat în campanie muzicală electorală. Pe canalul lui de Youtube a fost publicat videoclipul intitulat ”Visuri în bagaj. Revoluția turcoaz”.

Titlul piesei face aluzie la tricoul turcoaz cu care Burduja a apărut permanent de când a fost desemnat candidat al PNL pentru Primăria Capitalei.

Dominic Fritz care a candidat pentru un nou mandat, susținut de Alianța Timișoara Unită (USR, PMP, Forța Dreptei, Partidul Liberal Timiș, UDMR) a cântat la pian, înconjurat de oameni care purtau tricouri albastre cu sloganul ”Alianța Timișoara Unită”.

Nici PSD nu a ratat ocazia de a folosi o melodie pentru a încerca să atragă voturi.

Melodia aleasă de social-democrați este cea a lui Gheorghe Gheorghiu, ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”, care i-a țintit pe pensionari.

”Creștem pensiile în mod echitabil!”, era promisiunea electorală cu care se încheia videoclipul de 30 de secunde, publicat pe Facebook.

Politica