luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Eugen Trică așteaptă un semn de la FCU Craiova: „Când are nevoie, sunt prezent”

Eugen Trică e gata să se întoarcă la FCU Craiova. Adrian Mititelu a început negocierile cu Ovidiu Burcă. Patronul alb-albaștrilor are și alte nume pe listă, dacă tehnicianul dinamovist va refuza. Claudiu Niculescu, Andrei Prepeliță, dar și Giovanni Costantino pot ajunge pe banca tehnică a formației din Bănie.

Un alt antrenor care este deja un apropiat al clubului FCU Craiova, Eugen Trică, spune că el e liber de contract și gata să revină la echipa lui Adrian Mititelu, pe care nu a reușit să o salveze de la retrogradare, în ediția trecută de campionat.

„(n.r. Cum aţi caracteriza relaţia cu Adrian Mititelu?) Scopul meu este să-l ajung pe Napoli. El are 14, şi eu am cinci, şi de aia mă uit acum, că au dat antrenorul afară, să vedem… Relaţia mea cu Adrian Mititelu este una bună, chiar dacă am avut noi conflictele alea pe vremuri, alea s-au şters.  (n.r. E adevărat că i-aţi spart parbrizul?) Am mai povestit-o… La nervi, ştii cum e, eram şi noi mai mici.  Noi, oltenii, ne enervăm foarte repede, după care ne pare rău. Ne luăm, ne pupăm şi mergem mai departe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acum este foarte bine. Când are nevoie, sunt prezent, dacă nu am angajament. Uite, acum nu am angajament.  Îmi pare rău de ce se întâmplă. Din păcate am retrogradat cu ei în acele şapte etape. Cred că puteam mult mai mult. Ăsta este oful meu. În cariera mea de antrenor am întâlnit doar situaţii dificile, doar echipe cu probleme”, a spus Eugen Trică, la Hall of Fame in Superliga.

Politica