luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Percheziţii în Dolj, la persoane cercetate pentru evaziune fiscală şi înşelăciune

Poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj fac, joi dimineaţă, şase percheziţii, din care cinci în Dolj şi una în judeţul Braşov, la locuinţele unor persoane şi la sedii de firme, într-un caz de evaziune fiscală şi înşelăciune.

”În cadrul operațiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, la data de 24 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară, cinci în județul Dolj și unul în județul Brașov, la domiciliile și sediile unor persoane fizice și juridice”, informează Poliția Română.

Potrivit sursei, percheziţiile vizează infracţiuni de evaziune fiscală şi înşelăciune şi au ca scop strângerea probelor necesare în acest caz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj.

Totodată, efective sporite de polițiști au acționat în comuna Cârcea, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

”Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai spun polițiștii.

Politica