luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

A fost constituit oficial noul Consiliu Județean Vâlcea

Marți, 22 octombrie 2024, a fost constituit oficial noul Consiliu Județean Vâlcea, în urma alegerilor din 9 iunie. Ceremonia s-a desfășurat în sala mare a instituției, unde noii consilieri, validați de Tribunalul Vâlcea, au depus jurământul în fața unei săli pline de oficialități: parlamentari, primari și directori de instituții.

Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, Constantin Rădulescu a promis continuarea investițiilor în județ: „Reindustrializarea județului a început și va continua cu noua centrală de la CET Govora, un proiect esențial pentru municipiul Râmnicu Vâlcea și pentru județul nostru. De asemenea, un proiect important este construirea unui aeroport de mici dimensiuni în comuna Budești, care va deschide noi oportunități pentru Vâlcea.”

Componența noului Consiliu Județean include 3 consilieri AUR, 10 consilieri PNL și 19 consilieri PSD, plus președintele Constantin Rădulescu, care provine din partea PSD.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Asemeni noilor colegi consilieri județeni, am jurat că „voi face tot ce stă în puterea și priceperea mea, pentru binele locuitorilor județului Vâlcea”. Ne-am luat acest angajament în fața Lui Dumnezeu, a colaboratorilor și invitaților noștri prezenți în sală, dar și a vâlcenilor care ne-au dat votul.

Pe toți îi asigur că noul mandat constituie, pentru noi, aleșii județeni, nu numai o mare onoare, ci și o mare responsabilitate pe care ne-am asumat-o, prin jurământ. Sunt convins că, împreună, prin implicare și o foarte bună colaborare, vom găsi cele mai bune soluții pentru a face din Vâlcea cel mai atractiv județ din România. Ținta acestui mandat: 1 MILIARD de euro, fonduri atrase pentru proiectele de dezvoltare a județului Vâlcea.

Cu voia Lui Dumnezeu și cu ajutorul oamenilor, vom reuși tot ce ne-am propus: cele mai bune spitale din regiune, toate drumurile județene modernizate și un trai mai bun pentru fiecare vâlcean. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul Lui Constantin Rădulescu la începutul celui de-al treilea mandat ca președinte al Consiliului Județean Vâlcea.

Iată componența noului Consiliu Județean, care va reprezenta interesele județului în următorii patru ani:

Andreianu Mihaela

Argeșanu Irina-Maria

Belciu Ion

Bobocea Gheorghe

Bușu Adrian

Ciocan Vetuța

Dima Adrian-Cosmin

Dobrete Florentina-Adina

Fârtat Ilie

Folea Gheorghe

Gogoloși Vasile-Adrian

Grigorescu Remus

Grigorie Laura-Alexandra

Iliescu Ion-Adrian

Iordache Dănuț

Lupu Alina

Mirea Mihaela

Moise Iuliana

Mutuligă Florin Nicolae

Nicolăescu Ion

Nuică Ionuț-Eduard

Poenaru Constantin-Mircea

Popa Ovidiu

Popa Remus-Marian

Popescu Antonio-Gabi

Popescu Victor-George

Roșu-Călina Roxana-Laura

Sitaru Mihai-Dragoș

Stănică Mihai-Cătălin

Stroescu Ion

Tîrlea Alina-Eugenia

Voiculeț Costinel-Alin

Politica