luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Pavel Badea, dezamăgit de Alex Cicâldău și de Costel Gâlcă: „Așteptările erau mult mai mari”

Pavel Badea nu este impresionat de parcursul pe care Alex Cicâldău l-a avut în carieră, după plecarea din Bănie. Mijlocașul nu s-a impus la Galatasaray și nici la celelalte echipe la care turcii l-au împrumutat, iar directorul Clubului Sportiv al Universității Craiova nu a fost dat pe spate nici de evoluția fotbalistului, în meciul de debut, după revenirea la clubul patronat de Mihai Rotaru, în SuperLiga României.

Directorul Clubului Sportiv al Universității Craiova nu este prea încântat nici de felul în care Costel Gâlcă a gestionat situația de la CSU Craiova. Pavel Badea crede că antrenorul a dezamăgit, momentan, pentru că așteptările erau mari, mai ales după investițiile făcute în ultimele luni. Echipa nu arată prea bine, iar forma multo jucător nu este tocmai una foarte bună.

Glumind un pic, a jucat Cicâldău? Nu l-am văzut. Nu, este clar că e un jucător cu reale calități, cu o valoare certă. N-a jucat prea mult în ultimii ani, a plecat pe cai mari și din nefericire nu a confirmat. Să sperăm că va trece peste acest impediment psihic și va reuși să revină la valoarea pe care o are, pe care noi o știm și să fie de ajutor echipei noastre. Deocamdată la ultimul meci a jucat doar 20 de minute și nu a putut să își pună amprenta pe jocul echipei, nu a venit cu nimic deosebit față de cei care au jucat înaintea lui. E clar că lumea este nemulțumită. La Craiova publicul este extrem de exigent cu jucătorii, în special când așteptările sunt foarte mari. Așteptările erau foarte mari, din nefericire jocul nu este la nivelul pe care îl așteptam. Din punctul meu de vedere, supărarea este îndreptățită.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am fost unul dintre cei care l-am susținut și l-am propus pe Gâlcă pentru poziția de antrenor. Este clar că așteptările erau mult mai mari, să sperăm că în următoarele meciuri echipa va reuși să arate mai mult din punct de vedere al exprimării. Nu neapărat rezultatele și lipsa de puncte ar fi o problemă majoră. Problema majoră este exprimarea echipei în teren, forma slabă a multora dintre jucători. Deja a trecut o perioadă destul de lungă de timp de când Gâlcă are posibilitatea să imprime echipei un stil de joc, un sistem de joc, să-i știe pe jucători, să-i pună pe posturile pe care ei dau cele mai bune rezultate, să-i vadă pe cei care sunt în formă”, a declarat Pavel Badea la ProSport Live.

Politica