luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Nicolo Napoli, după demiterea lui Croitoru: „Eu sunt în vacanță”

Nicolo Napoli nu a fost deloc surprins de faptul că Adrian Mititelu a renunțat la serviciile lui Marius Croitoru. Antrenorul italian spune că patronul de la FCU Craiova a făcut așa mereu și că nu a iertat niciun tehnician, dacă nu a fost mulțumit de rezultatele echipei. Napoli este în vacanță, liber de contract și nu ar fi o surpriză dacă oltenii l-ar rechema.

„L-a dat afară pe Croitoru? E normal. Dă mereu afară tot! Dacă pierde echipa, dă afară antrenorul. Eu sunt în vacanță, nu am vorbit cu Mititelu. Domnul Mititelu are echipa lui și face ce vrea el. Stiu că FCU Craiova nu se află într-o situație bună. Campionatul, în Liga 2, e foarte greu. Asta e viața. Mititelu e patron și face ce vrea”, a declarat Nicolo Napoli, pentru ProSport.

Adrian Mititelu recunoștea, nu cu mult timp în urmă, că are câteva restanțe financiare față de Nicolo Napoli. Dacă s-ar întoarce la FCU Craiova, italianul ar avea șansa să își recupereze banii, să lucreze la echipa lui preferată, dar și să îi ajute, din nou, pe olteni să promoveze în prima ligă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica