luni, octombrie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Cazul mirilor din Bengești care refuză să plătească nota după nuntă

Firma de evenimente a declarat că nu va renunța la recuperarea pagubei

Organizarea cununiei religioase și a petrecerii de nuntă în toamna acestui an a determinat doi soți din Bengești să apeleze la o firmă de evenimente. Aceștia au încheiat un contract pentru un pachet complet de servicii, în valoare de 7400 de lei. Deși au plătit doar un avans și ulterior 1700 de lei din suma totală, mirii au solicitat suplimentar servicii premium pentru albumele foto, conform înțelegerii, dar au refuzat să achite restul sumei. Astfel, diferența neachitată se ridică la 4700 de lei. Firma păgubită a somat în scris beneficiarii să respecte contractul, avertizând că, în caz contrar, se va adresa instanței de judecată, demers ce va avea loc în următoarele 15 zile, conform legii, notează GorjExpress.

Situația devine cu atât mai neplăcută, având în vedere că unul dintre soți este polițist în cadrul IPJ Gorj, la unitatea din Novaci. Firma de evenimente a declarat că nu va renunța la recuperarea pagubei, subliniind că se află pentru prima dată, de la înființare, într-o astfel de situație. Aceasta are cheltuieli de acoperit și este obligată să plătească, la rândul ei, o parte din contravaloarea serviciilor prestate.

Situația este cu adevărat șocantă, având în vedere că mirii au primit toate serviciile pentru nuntă în mai puțin de 15 zile. Aceștia au găsit tot felul de motive, unele dintre ele mai puțin credibile, pentru a se sustrage de la obligațiile contractuale. Mireasa a susținut chiar că oglinda magică (cabina foto) nu a fost disponibilă pe parcursul întregii seri, deși ea le specificase anterior programul. În plus, albumele foto au fost finalizate în mai puțin de 15 zile de la încheierea evenimentului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica