joi, octombrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Bătaie în Drăgănești-Olt din cauza unei fete

S-a lăsat cu bătaie, noaptea trecută, în orașul Drăgănești-Olt! Un tânăr de 17 ani din oraș, a intrat cu neamurile, în casa unei fete de 16 ani. Fata era în locuință cu unchii ei. Totul ar fi pornit de la o ceartă care a avut loc între cei doi adolescenți.

Acesta a distrus geamurile casei, l-a bătut pe unul dintre unchii ei și a amenințat-o pe tânăra de 16 ani. Poliția face acum cercetări.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 22.10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat din orașul Drăgănești-Olt cu privire la faptul că mai multe persoane au pătruns în curtea locuinței sale, i-au distrus geamurile și l-au agresat fizic.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt, care, din primele cercetări, au stabilit faptul că un tânăr, de 17 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, ar fi pătruns în curtea locuinței apelantului, unde i-ar fi adresat amenințări nepoatei acestuia, în vârstă de 16 ani, din municipiul Slatina și ulterior ar fi agresat-o fizic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 51 de ani, toate din orașul Drăgănești-Olt, ar fi pătruns în curtea locuinței apelantului unde s-ar produs o încăierare cu apelantul și doi membri ai familiei acestuia, respectiv un bărbat de 36 de ani, din municipiul Slatina și un tânăr de 29 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, în timpul căreia ar fi fost distruse două geamuri ale locuinței.

În urma evenimentului, toate persoanele implicate au refuzat să le fie acordate îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la fața locului”, a transmis IPJ Olt.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului de 17 ani prin care i s-a impus să nu se mai apropie de tânăra de 16 ani și de locuințele acesteia și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare, violare de domiciliu, încăierare și distrugere. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea măsurilor legale.

Politica