joi, octombrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Alex Cicâldău, așteptat să debuteze în weekend

CSU Craiova primește vizita celor de la FC Botoșani, în acest weekend. Oltenii sunt pe locul 2 și speră la o victorie, pentru a se apropia de liderii de la U Cluj. Trupa din Bănie a avut oscilații în joc și rezultatele nu au fost tocmai pe măsura așteptărilor, mai ales după ce Mihai Rotaru a făcut eforturi financiare destul de mari, în ultimele luni.

Sorin Cârțu este de părere că partida cu FC Botoșani este foarte importantă pentru elevii lui Costel Gâlcă. Dacă oltenii pierd, FCSB se poate apropia periculos de formația alb-albastră. Fostul președinte de la CSU Craiova speră să îl vadă în teren și pe Alex Cicâldău.

FCSB are un meci mai puțin și dacă îl câștigă cu Botoșaniul cum a câștigat mai tot timpul cu Botoșaniul e la un punct de tine. Arată mai bine așa față de toate cele care de regulă ne-am concurat cu ele. Vorbim de CFR, de Rapid, de Farul, cam cu ăștia ne-am concurat în ultima periaodă. Dar acum au apărut și alte echipe cu pretenții pentru play-off, vorbim de Universitatea Cluj, Dinamo, Oțelul Galați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

E foarte important să batem pe Botoșani și pe urmă sunt meciurile alea două foarte grele și cu Farul și cu FCSB. Trebuie să le tranșăm în așa fel încât să terminăm pe podium turul campionatului, e foarte importantă poziția. Tot timpul e loc de mai bine, se așteaptă și revenirea unor jucători cum ar fi Cicâldău, să vedem cum arătăm așa când va fi toată lumea la dispoziție. Trebuia să avem avans față de multe echipe, nu prea am exploatat acest lucru trebuia să fi fost în poziția celor de la U Cluj și cu mai multe puncte, le-am avut în mână”, a fost analiza lui Sorin Cârțu, pentru iAMsport.ro.

Alex Cicâldău nu a apucat să debuteze la CSU Craiova, după ce a fost repatriat de Mihai Rotaru. Mijlocașul a fost adus în Bănie după luni de negocieri între olteni și turcii de la Galatasaray, dar și al cererea lui Costel Gâlcă. Antrenorul l-a pierdut pe Alex Crețu și a spus că are nevoie de încă un mijlocaș mobil.

Politica