miercuri, octombrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova închide Peluza Nord

Suporterii de la Peluza Nord Craiova s-au alăturat unui protest al galeriilor din România. Astfel, aceștia au anunțat că nu își vor mai susține echipa din peluză. Ca răspuns la această decizie, clubul lui Mihai Rotaru închide accesul la Nord.

Totuși, fanii cu abonamente sau cu bilete deja cumpărate la Peluza Nord vor fi redirecționați către Tribuna II.

,,Universitatea Craiova respectă decizia Peluzei Nord Craiova, luatǎ ca urmare a protestului galeriilor de fotbal din România declanșat la nivel național. În urma acestei decizii luate de către galeria noastră, Peluza Nord a Stadionului „Ion Oblemenco” va fi închisă la partida cu FC Botoșani de duminică, ora 16:00. Atât posesorii de abonamente din Peluza Nord, cât și cei care au achiziționat bilete până în acest moment, vor avea acces la Tribuna a II-a. Vă prezentăm cele două variante disponibile: Abonații și posesorii de bilete la Peluza Nord pentru meciul cu Botoșani vor avea accesul garantat în sectoarele 12-13 ale Tribunei a II-a în baza scanării de la porțile de acces.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suporterii mai au și opțiunea de a accesa www.bilete.ucv1948.ro (evenimentul meciului cu FC Botoșani). Va fi introdus codul numeric de pe abonamentul emis/bilet și apoi vor putea selecta locul preferat din Tribuna a II-a. Ulterior, va fi emis un nou tichet digital pe adresa de e-mail. Vă mulțumim pentru înțelegere și sǎ ne vedem împreună duminică, pentru Știința!”, este comunicatul clubului.

    Politica