miercuri, octombrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

FOTO-VIDEO/Grav accident în Gorj! Victime preluate de elicopterul SMURD

UPDATE: „La data de 16 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de un participant la trafic, cu privire la faptul că pe raza comunei Ţânţăreni, a avut loc un accident rutier cu două victime. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce o tânără de 19 ani, din localitate, conducea un autovehicul pe DE 79, din direcţia Filiaşi către Ţânţăreni, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, ar fi ieșit în afara părţii carosabile și s-ar fi izbit de un cap de pod, împrejurare în care autoturismul s-ar fi răsturnat.

În urma impactului conducătoarea auto și o pasageră de 40 de ani, din aceeași localitate au suferit leziuni și au fost transportate cu un elicopter SMURD, respectiv o ambulanţă la Spitalul Nr. 1 Craiova, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis polițiștii gorjeni.

Un grav accident de circulație a avut loc, miercuri după-masă, în localitatea Țânțăreni din Gorj. Un autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat. Din primele informații, ar fi vorba despre două victime și a fost chemat elicopterul SMURD pentru a prelua victimele grav rănite.

Revenim!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica