miercuri, octombrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Accident în Craiova. Șoferul a plecat

Accident în Craiova. A lovit o mașină parcată, un gard, un stâlp și două indicatoare. Apoi a plecat de la fața locului.

Accidentul a avut loc miercuri dimineață, la intersecţia străzilor Râului cu Popoveni, din Craiova. Polițiștii au fost sesizați că un autoturism care a fost implicat într-un eveniment rutier este abandonat.
„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că un autoturism, din cauze ce urmează a fi stabilite ulterior, a lovit un alt autoturism parcat, precum şi un gard, un stâlp şi două indicatoare rutiere. După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a abandonat vehiculul, nemaifiind găsit de poliţişti la faţa locului.
Autoturismul în cauză a fost relocat de poliţişti”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

După ce au făcut verificări, polițiștii au constatat că mașina nu are poliță RCA valabilă.
„Verificările sunt continuate de poliţişti, urmând ca după stabilirea situaţiei de fapt, să fie luate măsurile care se impun”, au mai arătat reprezentanții IPJ Dolj
Șoferul va răspunde pentru accident.

Reprezentanții IPJ Dolj reamintesc că, șoferii de vehicule implicaţi într-un accident de circulaţie în urma căruia au rezultat numai avarierea vehiculelor şi/sau alte pagube materiale sunt obligaţi:

a) să scoată imediat vehiculele în afara părţii carosabile ori, dacă starea vehiculelor nu permite acest lucru, să le deplaseze cât mai aproape de bordură sau acostament, semnalizându-le prezenţa;

b) să se prezinte la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica