miercuri, octombrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Răzvan Marin, golgheter în Liga Națiunilor: „Îmi doresc să marchez și din acțiune acum”

Răzvan Marin a ajuns golgheterul României în Liga Națiunilor și este pe primul loc alături de un atacant de top de 100.000.000 de euro. Specialistul românilor în penalty-ur este la egalitate în topul golgheterilor acestei competiții alături de Gyokeres (Suedia), Kerem Akturkoglu (Turcia) și Sesko (Slovacia).

La finalul meciului cu Lituania, Răzvan Marin a recunoscut că a fost un meci foarte greu pentru români, chiar dacă tricolorii s-au impus cu scorul de 2-1. Mijlocașul spune că cele trei puncte sunt extrem de importante și că frigul s-a resimțit. Despre faptul că a devenit golgheter în această competiție, fotbalistul spune că este o bucurie, pentru că își ajută echipa, dar își dorește să marcheze și din acțiune, nu doar din penalty.

A fost un meci destul de greu. Cel mai important este că am reușit să luăm cele trei puncte. Da, nu am început jocul foarte bine. Primele 5-10 minute am început un pic cam greu. Până la urmă ne-am revenit, am pasat cu mai multă inteligență, am făcut asta timp de 70 de minute. Era normal ca în ultimele 10 min să vină peste noi, dar am câștigat. (n.r. referitor la temperatură) Da, a fost destul de frig. Personal, m-am simțit destul de bine în teren. Nu a fost ușor. Totuși, am făcut un meci bun. L-am simțit că se duce în colțul acela, dar dacă dau tare e greu să scoată. Dacă dau tare și pe colț e greu să scoată astfel de mingi orice portar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

(n.r. că a înscris iar din penalty) Nu știu, îmi doresc să marchez și din acțiune acum, nu numai din penalty. Sunt fericit că ajut echipa să câștige meciul și asta e cel mai important. Obiectivul nostru e să câștigăm alte șase puncte la București și să câștigăm grupa. Nu este cea mai dificilă. Noi vrem să facem un fotbal frumos, vrem să facem un progres in posesie. (n.r. despre penalty-ul Lituaniei) Nu știu, nu mi se pare că îl lovește mingea”, a spus Răzvan Marin, la DigiSport.

Politica