marți, octombrie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Marcel Popescu, verdict dur pentru CSU Craiova: „O bilă neagră”

Marcel Popescu nu este mulțumit de parcursul echipei sub comanda lui Costel Gâlcă. Acesta a avut un mesaj dur pentru echipa din Bănie și a explicat faptul că locul 2 nu este suficient pentru un club cu pretențiile celui finanțat de Mihai Rotaru. Totodată, fostul președinte al alb-albaștrilor și-a exprimat frustrarea față de faptul că CSU Craiova nu a avut niciun jucător convocat la naționala U21 a României.

„Locul 2 în timpul competiției nu certifică nimic. Dacă, pe parcursul anului școlar, ești, să zicem, un outsider pentru locul 1, pe mine mă interesează la finalul cursei dacă ai luat medalia de aur, de argint sau de bronz. Locul 2 îți oferă un anumit confort și te liniștește că ai șanse, dar Craiova este o echipă născută cu țelul de a fi campioană. Nu campioana unei mari iubiri, nu Craiova Maxima, dar este un brand extrem de nobil. Noblețea și-a câștigat-o treptat, atât pe plan intern, cât și în afara României.

În momentul de față, locul 2 nu mă mulțumește. De ce? Am văzut un meci cu Muntenegru, câștigat cu 6-2 la U20, dar Universitatea Craiova nu a avut niciun jucător, nici pe foaie, nici în teren. Asta este o bilă neagră! La naționala mare, are câțiva jucători, dar nu are 5-6 pe teren, cum era atunci când România bătea Italia, campioana mondială. Acum are doar 2 selecționați și, dacă batem Cipru, facem mare banchet. Fals!”, a declarat fostul oficial din Bănie, pentru Sport.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSU Craiova ar putea să trimită mai mulți jucători la echipa națională de seniori, dar la tineret, lucrurile sunt mai complicate. Ștefan Baiaram este singurul titular incontestabil, U21, care joacă sub comanda lui Costel Gâlcă, iar acesta nu a fost chemat. În rest, Bană și Barbu joacă pentru reprezentativele U20 și U19.

Politica