marți, octombrie 15, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova îl poate vinde pe Ștefan Baiaram pentru 5 milioane de euro: „Să schimbe puțin și anturajul”

Sorin Cârțu spune că o echipă din străinătate a oferit, în trecut, suma de 5 milioane de euro pentru transferul lui Ștefan Baiaram. Mutarea nu s-a realizat, dar fostul președinte al trupei din Bănie consideră că jucătorul U21 al oltenilor ar trebui să plece din Bănie și să ajungă într-un alt campionat, la o formație unde presiunea ar fi alta și anturajul nu l-ar mai afecta atât de tare pe decarul de la CSU Craiova.

„Baiaram are capacitate de progres, este un jucător cu calitate, și eu zic că ar trebui să mai urce o treaptă să schimbe puțin și anturajul ca echipă, să schimbe echipa cu una cu alte pretenții, alte cerințe, în străinătate… Nu știu dacă pe plan intern poate cineva… E vorba de ceva milioane, la un moment dat era în vizorul unora dispuși să achite și 5 milioane la vremea respectivă, dar au venit accidentările și a stagnat”, a spus Sorin Cârțu, în exclusivitate pentru iAMsport.ro.

Ștefan Baiaram a marcat 3 goluri în ultimele două etape din SuperLiga României. El este într-o revenire de formă, dar tot nu a prins lotul naționalei de tineret, unde Daniel Pancu l-a chemat pe Tavi Popescu, de la FCSB. Mihai Rotaru consideră că decarul de la CSU Craiova este mai valoros.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă mă întrebați despre un jucător U21, care este un exemplu de probitate morală și profesională, este Baiaram. Din acest motiv, este două clase peste Octavian Popescu. Este un tip care se axează pe forma sportivă, pregătirea, tenacitatea, ambiția. De asta, va fi întotdeauna peste Tavi Popescu. Popescu merge la Ateneu, iar Baiaram vine mai târziu. Nu acolo s-a sărbătorit? El își vede de viața lui, de viața extrasportivă. Baiaram este un tip extraordinar”, a spus Mihai Rotaru, pentru Digi Sport.

Politica