marți, octombrie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Adi Mutu a ales între Darius Olaru și Alex Mitriță: „Ar merita să fie fotbalistul anului”

Adi Mutu a avut de făcut o alegere dificilă, între vedetele de la FCSB și CSU Craiova. Fostul selecționer al României U21 spune că Darius Olaru și Alex Mitriță se luptă pentru titlul de fotbalistul anului, dar consideră că mijlocașul campioanei are un plus, față de starul din Bănie, pentru că a luat titlul în sezonul trecut și acum evoluează în cupele europene.

„Olaru ar merita să fie fotbalistul anului în România. La bătaie cu Mitriță. Coman a pierdut teren pentru că a plecat din România. Mitriță pierde teren pentru că nu a câștigat campionatul, Olaru l-a câștigat, s-a calificat în Europa League și nivel bun în campionat, goluri și nu numai. Eu cred că Olaru va câștiga și el merită, cu toate că și pe locul doi Mitriță. Diferența o face campionatul și calificarea în Europa League.

E cel mai complet, e jucătorul cel mai în formă, cel mai constant al FCSB-ului. Dacă Mitriță câștiga campionatul, era Mitriță. Lui Olaru nu ai cum să nu îi dai jucătorul anului pentru că are și valoare, a și câștigat. Și la Balonul de Aur, în general îl iau cei care câștigă Champions League”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul podcastului DON MUTU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alex Mitriță și Darius Olaru sunt în top 10 cei mai valoroși fotbaliști români ai momentului, conform Transfermarkt. Ei se duelează pentru titlu și în acest sezon, dar sunt colegi la echipa națională a României, unde încă nu se impun ca titulari, sub comanda lui Mircea Lucescu. Aceștia își așteaptă rândul în spatele unor jucători precum Valentin Mihăilă și Nicolae Stanciu.

Politica