luni, octombrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Accident în Olt! O femeie a ajuns la spital

Un accident a avut loc, luni după-masă, în afara localității Lisa din Olt. Două mașini, conduse de doi bărbați de 46 și 51 de ani, s-au izbit. Din cauza elementelor de caroserie, o altă mașină a fost implicată, iar o femeie a fost rănită și a ajuns la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Schitu, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 46 de ani, din localitatea Seaca.

În urma evenimentului rutier, elemente de caroserie ale autoturismelor implicate în eveniment au avariat un alt autoturism, iar o femeie a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a spus IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica