luni, octombrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Târg de adopții de câini, la Semimaratonul Craiovei

Un târg de adopții de câini va avea loc pe 19 octombrie, la Semimaratonul Craiovei, pentru prima dată în cadrul acestui eveniment. Este vorba de cinci blănoși deparazitați, sterilizați, vaccinați și microcipați, anunță Adăpost Canin Craiova.

„Semimaratonul Craiovei” este la cea de-a VI-a ediție. Startul se va da de la la Sala Polivalentă.

”Găzduim pentru prima dată în cadrul evenimentului, în parteneriat cu Adăpost Canin Craiova – un Târg de adopții pentru cățeluși!”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Însă, până atunci, craiovenii sunt invitați la Adăpostul Canin Craiova să îi cunoască pe patrupezi, să socializeze cu ei și, mai ales, să îi ia acasă, pentru a le oferi un loc sigur, pe viață.

Pentru a adopta un cățel din adăpost, craiovenii sunt așteptați, cu cartea de identitate, în fiecare zi de luni, până vineri, între orele 10:00 – 18:00, sâmbăta, duminica și de sărbătorile legale, între orele 11:00 – 13:00.

Cei care nu pot ajunge fizic la sediul Adăpostului Canin pentru a completa formularul de adopție, pot să completeze documentul on-line pentru a rezerva cățelul dorit.

De asemenea, cei care nu au posibilitatea să îi ia acasă, dar doresc să îi ajute să rămână în adăpost, până când vor pleca la căsuțele lor, îi pot adopta la distanță, contra unui cost de doar 33,51 lei/câine/zi.

Ei sunt cei care azi așteaptă o șansă: https://www.adapostcanincraiova.ro/caini-pentru-adoptie…/

„Semimaratonul Craiovei” este un eveniment de alergare cu strângere de fonduri pentru cauze din comunitate. El își propune să aducă împreună oameni care să alerge pentru schimbările pozitive în care cred.

Politica