luni, octombrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Copil de 11 ani lovit de mașină când traversa strada

Un copil de 11 ani a ajuns la spital rănit, după ce a fost lovit de o mașină pe Drumul Național 7, în localitatea Bujoreni, Vâlcea. Întâmplarea a avut loc ieri. Minorul a vrut să traverseze strada, când, a fost lovit de o femeie de 45 de ani.

„La data de 13 octombrie a.c., dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că pe Drumul Național 7, în localitatea Bujoreni, a avut loc un eveniment rutier.

De îndată, la fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier care au stabilit că, o femeie de 45 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroșat un minor care s-ar fi angajat în traversarea străzii. Astfel, minorul în vârstă de 11 ani a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, potrivit Poliția Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia nu conducea băută, iar oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Politica