duminică, octombrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Lupii au pierdut dramatic cu Rapid

După succesul de propriul teren cu FC Argeș și mai ales după cel din deplasare la Constanța, baschetbaliștii de la CS Vâlcea au pornit ca mari favoriți în confruntarea cu Rapid București, chiar dacă oaspeții aveau punctaj maxim. În fața a peste 2000 de spectatori, oaspeții au început mai bine, dar Vâlcea a echilibrat partida rapid și la prima pauză s-a mers la egalitate perfectă, 23-23.

Lupii au dat impresia că se pot detașa decisiv în sfertul al doilea dar giuleștenii și-au revenit din pumni și au strâns diferența. La pauza mare vâlcenii aveau avans de conci puncte, 41-36 dar era clar că meciul nu era jucat. Au urmat două sferturi aprig disputate și aproape în permanență s-a mers cap la cap. Înainte de sfertul decisiv era din nou egalitate, 54-54 și totul s-a decis în cele zece minute de final.

Experiența și omogenitatea, capitole la care bucureștenii stau mai bine, și-au spus cuvântul și Rapid s-a impus la final cu 72-68, bifând a patra victorie din tot atâtea posibile în timp ce vâlcenii sunt în echilibru, două succese și două eșecuri. În runda viitoare CS Vâlcea joacă în deplasare cu o altă echipă din Capitală, Dinamo București.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica