vineri, octombrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Razii de amploare în Brezoi

Joi, 10 octombrie 2024, polițiștii vâlceni au desfășurat o razie în orașul Brezoi si în localitățile arondate.

În cadrul acțiunii desfășurate, au fost angrenați polițiști ai orașului Brezoi, ai Serviciului Rutier, ai Serviciului de Investugare a Criminalității, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, precum și reprezentanți ai Gărzii de Mediu Vâlcea.

Astfel, s-a acționat acționat  în scopul prevenirii și combaterii oricăror fapte cu violenţă pe stradă, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, prevenirea și combaterea faptelor asociate traficului și consumului de droguri, dar și pentru depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma activităților desfășurate, au fost legitimate 125 de persoane și controlate 89 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 31.500 de lei.

De asemenea, în cadrul acțiunii desfășurate a fost scos din trafic, reprezentând un potențial pericol pentru ceilalți participanți la trafic, 1 conducător auto. Acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp, conform legii.

Totodată, au fost oprite din a circula 4 autovehicule care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.

Politica