vineri, octombrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Accident între două TIR-uri pe Defileul Dunării

Circulație blocată pe DN 6, pe Defileul Dunării, în Mehedinți. Două TIR-uri s-au izbit în zona tunelului Bahna. Din primele informații, se pare că ar fi înregistrată o victimă care este încarcerată. Este vorba despre unul dintre șoferi.

UPDATE: Victima încarcerată a fost scoasă și predată medicilor.

„Cu puțin timp în urmă, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Orșova au intervenit pentru descarcerarea unei persoane, victima unui accident rutier, produs între două autotrenuri, pe DN 6, zona tunelului Bahna. La sosirea salvatorilor, unul dintre șoferi se afla în imposibilitatea de a se auto-evacua. Pompierii au acționat cu accesoriile din dotare pentru extragerea victimei, pe care au predat-o, conștientă și cooperantă, echipajului medical SAJ. Pompierii militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului”, au transmis cei de la ISU Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Detașamentul de pompieri Orșova intervine la un accident rutier produs pe DN6(tunel Bahna) intre 2 autotrenuri-1 victimă încarcerată. Persoana blocată este conștientă și cooperanta, se lucrează pentru descarcerarea acesteia, celălalt șofer nu prezintă marcă traumatică, traficul este blocat pe ambele sensuri”, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

Revenim!

Politica