vineri, octombrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Bărbat din Craiova, arestat pentru trafic de droguri de mare risc

Un bărbat de 45 de ani din Craiova a fost arestat după ce a fost prins în flagrant vânzând cocaină. În urma perchezițiilor efectuate de polițiști și procurori, au fost găsite mai multe doze de cocaină și sume de bani. Ancheta a arătat că acesta vindea droguri în județul Dolj de câteva luni. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar cercetările continuă.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, de 45 de ani, cercetată pentru trafic de droguri de mare risc. Persoana în cauză a fost prinsă în flagrant delict de polițiști, miercuri, 9 octombrie, în timp ce ar fi comercializat 4 doze de cocaină. De asemenea, asupra sa a fost descoperită și o altă cantitate din același drog de mare risc, porționată în două doze.

Ulterior, au fost puse în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară, toate în municipiul Craiova, unde au fost descoperiți și ridicați 11.850 de lei şi 650 de euro, un grinder, precum şi alte mijloace de probă. Din cercetări a reieșit că, în perioada iulie – octombrie 2024, acesta, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, ar fi procurat, deţinut, depozitat şi vândut cocaină (drog de mare risc) către consumatori din judeţul Dolj. În urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.OT. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea persoanei cercetate, pentru 24 de ore.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursul zilei de ieri, 10 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmite IPJ Dolj.

Politica