vineri, octombrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

FCU Craiova riscă depunctări sau chiar excluderea din campionat

Dan Vasilică le face probleme mari celor de la FCU Craiova. Adrian Mititelu ar avea încă datorii față de fostul preparator fizic al formației din Bănie, iar acest lucru poate să provoace o nouă situație tristă, pentru fotbalul craiovean.

Conform Fanatik, FC U Craiova 1948 riscă să fie exclusă din campionat după ce Adrian Mititelu a pierdut litigiul cu Dan Vasilică, unul dintre foștii săi angajați de la club. Mai mulți oameni care au lucrat în clubul patronat de Mititelu au înaintat acțiuni în justiție pentru sume care ajung la aproximativ 100.000 de euro.

Dacă Mititelu refuză să achite datoria către fostul său angajat, FC U Craiova 1948 va fi penalizată cu câte două puncte la fiecare 15 zile de întârziere. Mai mult decât atât, dacă se va ajunge la 90 de zile fără plată, echipa va fi exclusă din campionat, ceea ce ar fi un real dezastru pentru omul de afaceri, după cum notează sursa citată. Nu doar fostul preparator fizic ar aștepta bani de la FCU Craiova. Nicolo Napoli, Aurelian Chițu, Marcel Pușcaș, Vlad Achim și Eduard Zelgin ar avea și ei de primit anumite sume.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se așteaptă noi explicații din partea lui Adrian Mititelu

Momentan, Adrian Mititelu nu a oferit nicio declarație în acest sens. Patronul de la FCU Craiova nu a confirmat că ar exista posibilitatea ca formația pe care o finanțează să fie exclusă din campionat sau depunctată. Totuși, omul de afaceri din Bănie a recunoscut faptul că mai are anumite datorii, printre are și una față de Nicolo Napoli, dar a explicat de ce nu i-a dat încă banii italianului.

Napoli, de fapt, nu mai antrenează de ani de zile. Eu l-am ținut în viață, sunt singurul lui angajator, că am o relație de prietenie cu el, am ținut la el ca om. E o aberație că vrea să se ducă la FIFA. E adevărat că are de luat niște bani, dar toți cei care au participat la retrogradarea echipei nu pot să aibă tot timpul banii la zi, mai ales că aveau salarii de play-off. A avut prioritate reorganizarea echipei, e o pierdere financiară colosală că am retrogradat, 1-2 milioane pierdute, am făcut niște amânări de plată unde se poate. Nu pot să dau la zi celor implicați în retrogradarea echipei, mai ales că aveau salarii mari, am fost preocupat de salvarea echipei. Napoli, de 3 ani de zile nu mai lucrează, el nu face nimic la antrenament. Napoli, ultima oară când a muncit la clubul ăsta, a fost în 2021. De atunci, când a venit, a făcut figurație. ”, a spus Adrian Mititelu, la Sport Total FM.

Politica