vineri, octombrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Laura Vicol a demisionat din PSD

Laura Vicol a demisionat din PSD, potrivit unei scrisori înaintate de aceasta organizației locale PSD Dolj. Ea acuză un „linșaj mediatic” și o „campanie de denigrare”.

Demisia ei vine la o zi după ce a apărut informația că DIICOT a deschis un dosar penal în cazul Nordis.

Anterior, Laura Vicol și-a dat demisia și de la șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Subsemnata Laura Vicol, deputat PSD circumscripția 17 Dolj, prin prezenta doresc să îmi exprim decizia de a demisiona din calitatea de membru al Partidului Social Democrat.

Atacurile grave la adresa mea și a familiei mele orchestrate sub formă de linșaj mediatic și campanie de denigrare vizează nu doar distrugerea noastră ci și destabilizarea credibilității partidului din rândul căruia am făcut parte.

Pentru a elimina orice falsă suspiciune aruncată în spațiul public în goana unora care așa înțeleg să-și promoveze non-valoarea, vă rog să luați act de demisia mea”, le transmite Vicol colegilor din PSD Dolj, potrivit digi24.ro

DIICOT cercetează cazul Nordis

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) are în lucru un dosar penal în cazul Nordis, potrivit unor surse Digi24.

Cazul a ieșit la iveală, după site-ul Recorder a publicat luni, 7 octombrie, o investigație prin care arăta că Nordis, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, a vândut aceleași apartamente către persoane diferite și a încasat milioane de euro, dar majoritatea proiectelor au rămas pe hârtie.

Asociatul principal în afacere este soțul Laurei Vicol, Vladimir Ciorbă. Potrivit Recorder, ar fi trebuit să fie cel mai spectaculos proiect imobiliar din România ultimilor ani, dar evoluția acestei afaceri a căpătat toate ingredientele unei scheme piramidale cu sute de oameni păgubiți și multe milioane de euro dispărute din conturile dezvoltatorului.

Laura Vicol este deputat PSD în Parlamentul României din 2020, iar din noiembrie 2021 conducea Comisia juridică, de disciplină și imunități din Camera Deputaților.

Politica