miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Eric de Oliveira nu le dă șanse la titlu oltenilor de la CSU Craiova

Eric de Oliveira nu crede că CSU Craiova are șanse prea mari la câștigarea campionatului. Brazilianul cu acte de român consideră că Universitatea Cluj este principala favorită la titlu, după ce formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a avut un start de sezon senzațional și ocupă deja primul loc, de mai multe etape. Fostul fotbalist din Liga 1 crede că doar CFR Cluj și Dinamo ar mai avea șanse să îi încurce pe ardeleni.

FCSB a fost menționată de Eric de Oliveira, dar nu cu șanse prea mari, în timp ce CSU Craiova nu a intrat în calculele acestea. Totuși, echipa din Bănie este pe locul 2, cu un lot foarte valoros și cu un antrenor experimentat pe bancă.

Eu sincer aș paria pe U Cluj. Mă mențin la prima mea idee, de când i-am văzut sezonul trecut. Acum sunt pe primul loc, cred că sunt pricipalii favoriți. CFR are și ea șanse, as crede că și ei se pot bate la titlu, dar și Dinamo arată foarte bine anul acesta. Nu cred că FCSB va reveni în campionat la nivelul dorit, dar le urez noroc în competițiile europene”, a spus Eric de Oliveira pentru sport.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cariera sa, Eric de Oliveira a evoluat în România pentru Gaz Metan Medias (147 de meciuri, 36 de goluri, 31 de pase decisive), Pandurii (47 de partide, 17 goluri, 14 assist-uri), Viitorul (38 de meciuri, 17 goluri, 10 assist-uri) și FC Voluntari (17 partide, două goluri, 3 assist-uri).

Politica