marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Sportivii CSM Târgu Jiu se pregătesc pentru Campionatul Național de Box pentru Juniori 2024

Sportivii secției de box de la CSM Târgu Jiu se vor deplasa zilele acestea în Moldova

Sportivii secției de box de la CSM Târgu Jiu se vor deplasa în zilele următoare în Moldova, la Bacău, pentru a participa la Campionatul Național de Box pentru Juniori 2024. Competiția se va desfășura în perioada 7-11 octombrie, iar clubul târgujian va fi reprezentat de patru sportivi talentați, fiecare concurând la diferite categorii de greutate, conform Gorj Express.

Andrei Roșca va urca în ring la categoria 52 de kilograme, în timp ce Alexandru Goae va concura la categoria 57 de kilograme. Ambii sportivi sunt pregătiți de antrenorul Adrian Motorga. De asemenea, Andrei Mustață va participa la categoria 75 de kilograme, continuând tradiția de excelență a clubului.

În plus, Alexandru Licuriceanu, antrenat de Petrișor Gănănău, va reprezenta CSM Târgu Jiu la categoria 46 de kilograme. Toți sportivii se află într-o formă bună și sunt pregătiți să facă față provocărilor competiției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sportivii secției de box de la CSM Târgu Jiu se vor deplasa zilele acestea în Moldova, la Bacău, acolo unde vor participa la Campionatul Național de Box pentru Juniori 2024. La competiția, care se va disputa în perioada 7-11 octombrie, CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de 4 sportivi, la diferite categorii de greutate. Vor urca în ring Andrei Roșca, la categoria 52 de kilograme, Alexandru Goae, la categoria 57 de kilograme și Andrei Mustață, la categoria 75 de kilograme, toți trei pregătiți de Adrian Motorga. În ring va urca și Alexandru Licuriceanu, la categoria 46 de kilograme, sportiv pregătit de Petrișor Gănănău.

Politica