marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Marius Croitoru explică de ce nu a mai plecat de la FCU Craiova

Marius Croitoru continuă să aibă rezultate sub așteptări, la FCU Craiova. Egalul cu FC Bihor a fost explicat de antrenorul alb-albaștrilor, care a dat vina pe faptul că elevii lui nu reușesc să capete un avantaj mai mare, după ce marchează. Tehnicianul a lămurit și situația legată de plecarea de la echipa lui Adrian Mititelu. El susține că a avut o discuție serioasă cu patronul formației din Bănie și că, după o scurtă plecare la Tiraspol și în urma negocierilor purtate de șefii clubului cu Andrei Prepeliță, s-a ajuns la concluzia că tot Croitoru e bun pentru banca celor de la FCU.

Din păcate nu am reușit să câștigăm. Am avut ocazii rarisime. Ăsta este fotbalul. Am dat totul pentru a câștiga. A fost o deplasare grea. FC Bihor e o echipă care în componență jucători care au evoluat în prima ligă. Sunt fotbaliști cu mare experiență. Una peste alta am dominat jocul, dar fără a câștiga. E singurul lucru care ne-a lipsit. Încă suferim după ce marcăm primul gol. Încă nu găsim soluția pentru a marca și golul doi, pentru a ne ușura situația. Vine acum această pauză și sperăm să reglăm lucrurile pentru următoarele confruntări.

(n.r. Ce v-a făcut să vă răzgândiți în legătură cu plecarea de la echipă?) Am vorbit cu domnul Mititelu după meciul de acasă (n.r. FCU Craiova – CS Afumați 0-3). Am plecat la Tiraspol pentru a mă pregăti pentru licența PRO. Asta a fost singura discuție. Eu i-am spus clar punctul meu de vedere. Când m-am întors în țară, Mititelu mi-a zis clar că sunt în continuare antrenorul echipei. Obiectivul la FCU este să prindem play-off-ul, apoi să ne luptăm pentru promovare”, a declarat Marius Croitoru, la flash-interviu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gustavo Aragolaza, antrenorul bihorenilor, s-a declarat încântat de rezultat, dar și de jocul elevilor lui. Acesta spune că, dacă fotbaliștii pe care îi pregătește vor continua să joace la fel cum au făcut-o cu FCU Craiova, FC Bihor va fi pe drumul cel bun.

Primul gol ne-a puțin prin surprindere. E prima dată când luăm un gol din fază fixă. Am reușit să fim agresivi și să întoarcem scorul cu o echipă importantă. Pentru noi e un rezultat important. E un egal reușit. Fiecare partidă pentru noi este ca o finală. Dacă vom juca cum am evoluat în jocul cu FCU Craiova, eu cred că suntem pe un drum bun.  Îmi place fotbalul românesc. Este un nivel al campionatului destul de echilibrat. Sperăm să dăm maximum pe teren și să reușim să evităm retrogradarea, pentru că acesta este obiectivul clubului”, a declarat tehnicianul, la flash-interviu.

Politica