marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Victoraș Dican a primit convocarea de la Mircea Lucescu

După ce a jucat 12 meciuri pentru echipa națională U21, fotbalistul vâlcean Victoraș Dican a făcut pasul la echipa de seniori. Pentru că cel convocat inițial la națională de selecționerul Mircea Lucescu, Șut, s-a accidentat, în locul lui a fost chemat componentul Farului.

Dican a făcut junioratul sub comanda lui Marian Deaconescu, la Vâlcea și a ajuns în fotbalul mare la Farul după ce a trecut pe la Universitatea Cluj și FC Botoșani. Admirator al lui Neagu Djuvara, iubitor al cărților de istorie și literatura clasică, Victoraș a reușit să termine in același timp două facultăți: una de sport și alta de studii economice.

Într-un interviu acordat GSP, vâlceanul, care a locuit în primii ani ai vieții sale, în Spania (cu părinții), ține cu Barcelona, spre deosebire de tatăl său, omul de afaceri Robert, care e fan Deportivo! Vâlceanul mai spune că în timpul liber citește, joacă șah, poker sau urmărește câte un film. Victoraș Dican recunoaște că, la un moment dat, ar fi ipocrit daca nu ar recunoaște că ar vrea să joace la o echipă de tradiție a fotbalului românesc, FCSB, Dinamo sau Rapid!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica