marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Ciolacu spune la cine ar renunța, între Grindeanu și Tudose. „Oricum tulbură liniștea”

Premierul Marcel Ciolacu a fost provocat, în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, să spună pe cine ar arunca din barcă, la rechini, pentru a se salva.

Intrând în jocul moderatorului, Ciolacu spune că, dintre Grindeanu și Tudose l-ar arunca dintr-o barcă cu probleme pe Mihai Tudose.

”Cred că, până la urmă, pe Mihai Tudose, ca să fiu cinstit. E gălăgios. Îți mănâncă sufletul, mai puțin decât Grindeanu”, a spus Ciolacu, la emisiunea Lui Măruță.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„E mai mare și oricum tulbură liniștea în barcă. Oricum nu e de acord nici cu mine, nici cu Sorin (Grindeanu, n.red). O perioadă limitată de timp aș avea liniște în barcă”, a răspuns Ciolacu.

Marcel Ciolacu a susținut că, dintre candidații la alegerile prezidențiale, cel mai bogat este „Mircea Geoană, de departe”. „E mai strângător de fel”, a adăugat Ciolacu.

Întrebat pe cine ar vota dintre Mircea Geoană, Nicolae Ciucă, Elena Lasconi și George Simion, liderul PSD a spus: „Pe Elena Lasconi, pentru că e o doamnă”.

Premierul a fost pus să enumere trei calități ale președintelui Iohannis:

„Am înțeles că e un bun profesor de fizică, de la gurile rele este un bunicel jucător de golf și nu în ultimul rând chiar știe să tacă când e nevoie.”

Totodată, Marcel Ciolacu a spus că, între Nicolae Ciucă, Elena Lasconi, Mircea Geoană şi George Simion, preşedintele PNL Nicolae Ciucă „ar fi cea mai bună soluţie” pentru funcţia de premier.

„Nicolae Ciucă, fără nicio reţinere. E vorba de continuitate, e vorba de cunoaşterea problemelor, indiferent cât – cum spunea dânsul – ne-am alinta în această campanie electorală, sau am vrea să părem aşa, duşmani de moarte, nu crede nimeni. Nu cred eu, darămite dumneavoastră”, a răspuns Ciolacu.

Întrebat dacă el şi Ciucă sunt prieteni, Ciolacu a negat, dar spune că se respectă reciproc.

„Nu suntem prieteni, suntem doi adversari politici care ne respectăm şi care ne-am sfătuit, totuşi, în ultimii doi ani şi jumătate pe multe probleme care ţin de deciziile executive. (…) Ar fi cea mai bună soluţie”, a mai spus Ciolacu.

Politica