luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Bătaie cu sticle și scaune într-un club din Târgu Jiu

Patru bărbați s-au bătut într-un club din Târgu Jiu. Un tânăr de 23 de ani s-a luat la bătaie cu alți 3 bărbați de 27, 30 și 34 de ani din cauza unui conflict spontan și din cauza consumului de alcool. Tânărul de 23 de ani i-a lovit pe cei trei cu sticle și a aruncat în ei cu scaune. Poliția a intervenit și i-a reținut pe cei patru.

„Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiști ai Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit faptul că un tânăr, de 23 de ani, din Tismana, în timp ce se afla în incinta clubului, în urma unui conflict spontan generat pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, ar fi lovit cu o sticlă și aruncat cu scaune asupra altor 3 bărbați, de 27, 30 și 34 de ani, cu toții domiciliați în localitatea Bumbești Jiu.

Ulterior, aceștia au continuat să-și aducă reciproc injurii și amenințări de natură să producă tulburarea ordinii și liniștii publice. La fata locului s-a prezentat un echipaj al ambulanței care a acordat îngrijiri medicale bărbatului de 30 de ani. În urma conflictului au existat indicii cu privire la tulburarea ordinii și liniștii publice, mai multe persoane aflate în zonă fiind indignate și deranjate de cele întâmplate”, potrivit IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot oamenii legii, au întocmit un dosar penal pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Politica