luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Elevii gorjeni, relocați la alte școli

Situația este întâlnită în 14 unități de învățământ din Gorj

Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj, Mihai Istrate, a anunțat că 14 unități de învățământ nu au început noul an școlar, iar elevii sunt relocați în alte zone. Dintre acestea, trei se află în Târgu Jiu: Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu,” Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” și un corp de clădire al Grădiniței Vis de Copil, iar restul sunt situate în județ, conform Pandurul.

Elevii de la Colegiul „Ecaterina Teodoroiu” sunt relocați la Școala Gimnazială „Pompiliu Marcea” și Liceul Energetic, în timp ce cei de la Colegiul „Tudor Vladimirescu” sunt mutați într-un corp al Universității „Constantin Brâncuși.” Copiii de la grădiniță sunt redistribuiți într-o fostă școală din Preajba și într-un bloc din CAM. Situații similare se întâlnesc și în localitățile Arcani, Roșia de Amaradia și Turburea. Există probleme în spațiile în care au fost mutați copiii de grădiniță, iar inspectorul a anunțat că aceste locații vor fi îmbunătățite.

„Sunt lucrări necesare, ample, ale unor clădiri care poate nu au mai fost reabilitate de la construcție”, a spus inspectorul Mihai Istrate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica